logo
søgeikon

Publikationer

Vi informerer på halvårlig basis vores medinvestorer i form af et års- og halvårsbrev, som ligeledes bliver offentliggjort her på hjemmesiden. Én gang om året udgiver vi bogen Vores Selskaber, som grundigt beskriver vores syn på hovedparten af de selskaber, vi har valgt at investere i. Bogen fremsendes til alle medinvestorer og kan desuden også bestilles af interesserede her på hjemmesiden.
Derudover udarbejder vi fra tid til anden vores Perspektiv-skriv, som omhandler synspunkter og kommentarer, som interesserede medinvestorer eller andre frit kan få tilsendt eller abonnere på via vores nyhedsmail.

Vores selskaber

Du kan udfylde kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev og/eller få tilsendt seneste udgave af bogen ”Vores Selskaber” – hvori du kan læse nærmere om porteføljeselskaberne i BLS Invest.

Ønskes anden information, eller ønsker du at blive kontaktet, bedes du anvende feltet “besked” i kontaktformularen.

KONTAKT OS

Når du trykker ”Send”, giver du os samtykke til at sende dig det bestilte materiale. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.