logo
søgeikon

Ledige Stillinger

Junior Analytiker til førende kapitalforvalter

Er du interesseret i en karriere inden for kapitalforvaltning, og synes du, at selskabsanalyse og investering er spændende? Så er studiejobbet som Junior Analytiker hos BLS Capital noget for dig.

Læs stillingsopslaget her.

Ved eventuelle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Investment Research, Thomas Winther Sørensen, på tlf. (+45) 31 50 04 97

Har du lyst til at være en del af teamet i BLS Capital, så send din motiverede ansøgning, dit cv og karakterblad til hr@blscapital.dk snarest muligt og senest 31. juli 2022. Der indkaldes til samtaler løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Financial Controller hos BLS Capital

BLS Capital søger en dygtig og engageret Financial Controller. Med reference til selskabets CFO vil du få ansvaret for en lang række spændende opgaver, samt være med til at udvikle økonomifunktionen.

Læs stillingsopslaget her.

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte CFO Anna Grex på tlf. (+45) 53 61 67 11.

Du er velkommen til at sende en ansøgning, CV samt kopi af relevante eksamensbeviser enten via Jobindex, til hr@blscapital.dk eller til adressen nedenfor.

Uopfordrede ansøgninger

BLS Capital er en virksomhed i udvikling, og vi er altid interesserede i at høre fra kompetente og engagerede profiler, der ønsker en karriere indenfor kapitalforvaltning.

Du er velkommen til at sende en ansøgning, CV samt kopi af relevante eksamensbeviser til hr@blscapital.dk eller til adressen nedenfor:

BLS Capital
Strandvejen 724
2930 Klampenborg

Alle henvendelser behandles fortroligt. Uopfordrede ansøgninger gemmes i 6 måneder.