Investerings­teamet

BLS Capital blev stiftet i januar 2008, og drivkrafterne bag har siden været Anders Lund og Peter Bundgaard, der tilsammen udgør investeringsteamet i BLS Capital. I BLS Capital er fokus at skabe attraktive, langsigtede afkast til os selv og vores medinvestorer via en nøje udvælgelse af danske og globale aktie


Anders Lund, født 1971. Porteføljeforvalter & Partner

Anders er uddannet cand. merc. aud. ved Handelshøjskolen i Århus 1996. Han var oprindeligt revisor og ansat ved PriceWaterhouse/Seier-Petersen i Århus, men blev i 1998 ansat i Gudme Raaschou, først som analytiker og siden porteføljeforvalter for danske og nordiske aktier. Han blev derefter senior porteføljeforvalter i Alfred Berg/ABN AMRO Kapitalforvaltning med ansvar for danske og nordiske aktier. I 2005 blev han chefporteføljeforvalter i BankInvest med ansvar for investering i danske aktier, herunder også smallcap-aktier, inden han blev medstifter af BLS Capital.


Peter Bundgaard, født 1964. Porteføljeforvalter & Partner

Peter er bankuddannet i Danske Bank i 1989, hvor han arbejdede som investeringsrådgiver. I 1995 blev han porteføljeforvalter i DiBa Bank i Næstved, hvorefter han blev porteføljeforvalter med ansvar for danske aktier i Carnegie Asset Management. Herefter var han aktiechef i St. Frederikslund Gruppen, og i 2000 blev han chef for danske aktier og var med til at forvalte europæiske aktier i SEB Asset Management. Peter var chef for danske aktier i Nordea Investment Management, inden han blev medstifter af BLS Capital.

Vores selskaber

Du kan udfylde kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev og/eller få tilsendt seneste udgave af bogen ”Vores Selskaber” – hvori du kan læse nærmere om porteføljeselskaberne i BLS Invest.

Ønskes anden information, eller ønsker du at blive kontaktet, bedes du anvende feltet “besked” i kontaktformularen.

KONTAKT OS