Equity Asset Manager for Professional Investors Worldwide

Vores filosofi

For os er investering langsigtet og ikke spekulativ. Vi ser os selv og vores medinvestorer som medejere af virksomheder på lang sigt. Derfor betragter vi ikke investeringer i aktier som spekulation i, hvorvidt en aktie på kortsigt vil stige eller falde i pris, men ser på den langsigtede værdi, som selskabet kan skabe til os som aktionærer.

Vi investerer derfor ikke nødvendigvis i de mest omtalte, mest ombejlede eller mest populære virksomheder, men kun i selskaber, som vi vurderer, har en høj kvalitet og uovertrufne evner til at skabe langsigtet, holdbar værdi.

Langsigtet definerer vi som “længst muligt”. Og hvad er så det? Tidshorisonten er i princippet uendeligt. Vi følger dog kritisk med i udviklingen for vores porteføljeselskaber, men skifter sjældent ud i porteføljen. Når dette dog alligevel sker, skyldes det oftest, at vi finder et andet selskab, som vi vurderer, har et mere attraktivt langsigtet investeringspotentiale.

Investerings­teamet

BLS Capital blev stiftet i januar 2008, og drivkrafterne bag har siden været Anders Lund og Peter Bundgaard, der tilsammen udgør investeringsteamet i BLS Capital. I BLS Capital er fokus at skabe attraktive, langsigtede afkast til os selv og vores medinvestorer via en nøje udvælgelse af danske og globale aktie


Anders Lund, født 1971. Porteføljeforvalter & Partner

Anders er uddannet cand. merc. aud. ved Handelshøjskolen i Århus 1996. Han var oprindeligt revisor og ansat ved PriceWaterhouse/Seier-Petersen i Århus, men blev i 1998 ansat i Gudme Raaschou, først som analytiker og siden porteføljeforvalter for danske og nordiske aktier. Han blev derefter senior porteføljeforvalter i Alfred Berg/ABN AMRO Kapitalforvaltning med ansvar for danske og nordiske aktier. I 2005 blev han chefporteføljeforvalter i BankInvest med ansvar for investering i danske aktier, herunder også smallcap-aktier, inden han blev medstifter af BLS Capital.


Peter Bundgaard, født 1964. Porteføljeforvalter & Partner

Peter er bankuddannet i Danske Bank i 1989, hvor han arbejdede som investeringsrådgiver. I 1995 blev han porteføljeforvalter i DiBa Bank i Næstved, hvorefter han blev porteføljeforvalter med ansvar for danske aktier i Carnegie Asset Management. Herefter var han aktiechef i St. Frederikslund Gruppen, og i 2000 blev han chef for danske aktier og var med til at forvalte europæiske aktier i SEB Asset Management. Peter var chef for danske aktier i Nordea Investment Management, inden han blev medstifter af BLS Capital.

Om BLS Capital

BLS Capital er et fondsmæglerselskab, som blev stiftet i januar 2008. Selskabet blev stiftet ud fra et ønske om at skabe et investeringshus med fokus på de langsigtede investeringer i solide børsnoterede selskaber med det formål at skabe attraktive risikojusterede afkast. Drivkrafterne bag BLS Capital er partnere og porteføljeforvaltere Peter Bundgaard og Anders Lund.

BLS Capital er under tilsyn af Finanstilsynet og U.S. Securities and Exchange Committee (SEC).

Kontakt BLS Capital

Du er altid velkommen til at kontakte os i BLS Capital enten telefonisk eller via e-mail, hvad end du har spørgsmål, ønsker information eller bare gerne vil høre mere om os eller Kapitalforeningen BLS Invest.