logo
søgeikon


Aktiv Aktieforvalter for Professionelle Investorer

Vores filosofi

For os er investering langsigtet og ikke spekulativ. Vi ser os selv og vores medinvestorer som medejere af virksomheder på langt sigt. Derfor betragter vi ikke investeringer i aktier som spekulation i, hvorvidt en aktie på kort sigt vil stige eller falde i pris, men vi ser på den langsigtede værdi, som selskabet kan skabe til os som aktionærer.

Vi investerer derfor ikke nødvendigvis i de mest omtalte, mest ombejlede eller mest populære virksomheder, men kun i selskaber, som vi vurderer, har en høj kvalitet og uovertrufne evner til at skabe langsigtet, holdbar værdi.

Langsigtet definerer vi som “længst muligt”. Og hvad er så det? Tidshorisonten er i princippet uendelig. Vi følger dog kritisk med i udviklingen for vores porteføljeselskaber, men vi skifter sjældent ud i porteføljen. Når dette dog alligevel sker, skyldes det oftest, at vi finder et andet selskab, som vi vurderer, har et mere attraktivt langsigtet investeringspotentiale.

Om BLS Capital

BLS Capital er et fondsmæglerselskab, som blev stiftet i januar 2008. Selskabet blev stiftet ud fra et ønske om at skabe et investeringshus med fokus på de langsigtede investeringer i solide børsnoterede selskaber med det formål at skabe attraktive risikojusterede afkast. Drivkræfterne bag BLS Capital er partnere og porteføljeforvaltere Peter Bundgaard og Anders Lund.

BLS Capital er under tilsyn af Finanstilsynet og U.S. Securities and Exchange Committee (SEC).

Kontakt BLS Capital

Du er altid velkommen til at kontakte os i BLS Capital enten telefonisk eller via e-mail, hvad end du har spørgsmål, ønsker information eller bare gerne vil høre mere om os eller Kapitalforeningen BLS Invest.