Seneste nyt

Halvårsbrev for 2018
Vores halvårsbrev for 2018 er blevet udsendt. I brevet kan du blandt andet læse mere om hvorfor vi efter syv år stadig er tilfredse medejere af Mastercard, værdien af langsigtet ledelse i William Demant samt Novo Nordisk stærke forretning. Vi forholder os desuden til, om vi – som mange andre – mener, at aktiemarkedet er blevet dyrt og andre aktuelle emner, som momentuminvesteringer, stabile forbrugsselskaber, den potentielle globale handelskonflikt og det forestående Brexit. Du kan læse brevet her.

Tegningsprovision er fjernet
Kapitalforeningen BLS Invest har besluttet at fjerne tegningsprovision i alle afdelinger med virkning pr. 15. marts 2017. Beslutningen er et ønske om at imødekomme medinvestorerne. Den hidtidige sats for alle tre afdelinger var en tegningsprovision på maksimalt 2 procent.

Generalforsamling og årsmøde 2018
Årets generalforsamling i BLS Invest samt årsmøde i BLS Capital blev afholdt tirsdag den 24. april 2018. Forløbet af generalforsamlingen kan findes her.

Udbytte 2017
Den 25. januar 2018 blev der udbetalt 142 kr. per investeringsandel i BLS Invest afdeling Globale Aktier og 147 kr. per investeringsandel i BLS Invest afdeling Danske Aktier. Læs fondsbørsmeddelelsen her.