Seneste nyt

Tegningsprovision er fjernet
Vores årsbrev for 2017 er blevet udsendt. I brevet kan du læse om udviklingen i 2017, og ligeså om, hvordan vi ser vores selskabers mulighed for også fremadrettet at skabe værdi for sine medejere. Du kan læse brevet her.

Tegningsprovision er fjernet
Kapitalforeningen BLS Invest har besluttet at fjerne tegningsprovision i alle afdelinger med virkning pr. 15. marts 2017. Beslutningen er et ønske om at imødekomme medinvestorerne. Den hidtidige sats for alle tre afdelinger var en tegningsprovision på maksimalt 2 procent.

Generalforsamling og årsmøde 2018
Årets generalforsamling i BLS Invest, samt årsmøde i BLS Capital, vil blive afholdt tirsdag den 24. april 2018. Generalforsamlingen vil starte kl. 16.00, og derefter følger årsmødet i BLS Capital. Vi håber at se så mange af vores medinvestorer, som muligt – og man er som tidligere velkommen til at medbringe gæster, der kunne have interesse.
Tilmelding til årsmødet kan ske her, mens tilmelding til generalforsamlingen vil udsendes til medinvestorer i BLS Invest inden forsamlingen.

Udbytte 2017
Den 25. januar 2018 blev der udbetalt 142 kr. per investeringsandel i BLS Invest afdeling Globale Aktier og 147 kr. per investeringsandel i BLS Invest afdeling Danske Aktier. Læs fondsbørsmeddelelsen her.