Seneste nyt

Tegningsprovision er fjernet
Kapitalforeningen BLS Invest har besluttet at fjerne tegningsprovision i alle afdelinger med virkning pr. 15. marts 2017. Beslutningen er et ønske om at imødekomme medinvestorerne. Den hidtidige sats for alle tre afdelinger var en tegningsprovision på maksimalt 2 procent.

Generalforsamling og årsmøde 2018
Årets generalforsamling i BLS Invest, samt årsmøde i BLS Capital, vil blive afholdt tirsdag den 24. april 2018. Generalforsamlingen vil starte kl. 16.00, og derefter følger årsmødet i BLS Capital. Vi håber at se så mange af vores medinvestorer, som muligt – og man er som tidligere velkommen til at medbringe gæster, der kunne have interesse.
Tilmelding til årsmødet kan ske her, mens tilmelding til generalforsamlingen vil udsendes til medinvestorer i BLS Invest inden forsamlingen.

Udbytte 2017
Den 25. januar 2018 blev der udbetalt 142 kr. per investeringsandel i BLS Invest afdeling Globale Aktier og 147 kr. per investeringsandel i BLS Invest afdeling Danske Aktier. Læs fondsbørsmeddelelsen her.

Halvårsbrev fra BLS Capital – som du kan læse her
At være åbne og tilgængelige for vores medinvestorer, er helt centralt for BLS Capital. Vi håber, at du vil have interesse i vores halvårsbrev, og vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker at vide mere om os, vores selskaber eller vores filosofi.
På vores hjemmeside kan du ligeledes udfylde formularen for at få tilsendt ottende udgave af bogen ”Vores Selskaber”, hvori du kan læse mere om porteføljeselskaberne.
Bogen ”Vores Selskaber” beskriver BLS Capitals nøje udvalgte danske og globale selskaber. Vi er stolte af de selskaber, som vi er langsigtede medejere af, og vi vil derfor gerne holde dig opdateret på selskaberne og vores syn på dem. Bogen samt årsbrevet er velegnet til at sætte sig mere ind i vores investeringsfilosofi og investeringer.