Seneste nyt

Generalforsamling og Årsmøde 2019
Årets generalforsamling i BLS Invest afholdes onsdag den 24. april kl. 16.00. Efterfulgt af generalforsamlingen har BLS Capital igen i år fornøjelsen af, at invitere til årsmøde med start kl. 16.30.

Årsmødet giver anledning for nuværende investorer samt interesserede til at få et indblik, i vores investeringsfilosofi, selskabsvalg samt andre relevante emner.
Vi håber at se så mange af vores medinvestorer, som muligt – og man er som tidligere velkommen til at medbringe gæster, der kunne have interesse.

Tilmelding til årsmødet kan ske her mens tilmelding til generalforsamlingen udsendes til medinvestorer i slutningen af marts 2019 og sker særskilt til BLS Invest.

Udbytte 2018
Den 24. januar 2019 blev der udbetalt 306 kr. per investeringsandel – både i BLS Invest afdeling Globale Aktier og i BLS Invest afdeling Danske Aktier. Læs fondsbørsmeddelelsen her.

Halvårsbrev for 2018
Vores halvårsbrev for 2018 er blevet udsendt. I brevet kan du blandt andet læse mere om hvorfor vi efter syv år stadig er tilfredse medejere af Mastercard, værdien af langsigtet ledelse i William Demant samt Novo Nordisk stærke forretning. Vi forholder os desuden til, om vi – som mange andre – mener, at aktiemarkedet er blevet dyrt og andre aktuelle emner, som momentuminvesteringer, stabile forbrugsselskaber, den potentielle globale handelskonflikt og det forestående Brexit. Du kan læse brevet her.

Tegningsprovision er fjernet
Kapitalforeningen BLS Invest har besluttet at fjerne tegningsprovision i alle afdelinger med virkning pr. 15. marts 2017. Beslutningen er et ønske om at imødekomme medinvestorerne. Den hidtidige sats for alle tre afdelinger var en tegningsprovision på maksimalt 2 procent.